Bloggnorge.com // Backpacker life
Start blogg

Backpacker life

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

How to backpack properly

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 20. februar , 2017 kl. 13:44

hei! Nå har jo vi fått litt erfaring! Vi har pakket sekken å dratt i vei! Mye morsomt å gjøre, men mange forberedelser må til. Vi har satt sammen noen tips til dere som tenker å være litt på den ville siden og kaste dere ut i det!

backpacker tips:

1- alltid planlegg når du har wifi (noen restauranter har det tilgjengelig-bare å spørre om passord :) dette vil gi deg muligheten til å laste inn kart og location (har ikke det norske ordet :p)

På det første bilder ser du at jeg kan velge forskjellige ruter som tar ulik tid. Kartet viser gatenavn og hvilken vei jeg står mot(pil).

2- alltid ha mat tilgjengelig

veldig kjipt å bli sulten med jetlag når butikker er stengt 

 

3- LAKENPOSE!!

ikke alle steder man bor på backpacking er like rene. Det kam være godt å ha med noe rent hjemmefra msn kan sove i. Om ikke lakenpose kan du jo være kreativ å ta med et dynetrekk du kan tulle deg inn i.bare å velge å vrake her! Kjekt å ha om bussturer blir kalde også!

4- Finn losji til en rimelig penge

gode tips kan være hostel og homestay! På begge nevnte finner du backpacker venner som vier livet sitt til å oppleve kulturer og leve fritt! Vi har feks bodd i en bambushytte sammen med packbackerw fra Irland, Paris, Canada og Australia! Noen så rotte, vi hadde en frosk på rommet! Kuuult!!

5- sikre baggasjen!!

ingen vil ha ødelagt baggasje eller baggasje som blir ødelagt i regn! Å teipe sekken er idealt!

Dette er en godt teipet sekk!

6- bekledning

Alltid kle deg komfortabelt! I klær du kam både sove, bade og trene i! Gjerne løse klær som singleter og haremsbukse! 

 

8- vit hva du skal prioritere! Av aktiviteter er det alt for mye av og tiden strekker sjeldent Til! Kjøp noen reisebøker så er du forberedt! 

9- vær vennlig!

En hver backpacker er en venn! Slå av en samtale. Spør hvor de er fra, hvor lenge de reiser og hvor. De fleste er veldig åpne for å snakke med deg.

10- TA BILDER!!

Du angrer aldri på å ta bilder når du opplever så mye spennende! Det er jo ogsp gøy å vise andre. En investering i et speilrefleks er virkelig å anbefale!

Kort sagt, alt du trenger i livet:

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.